Hoppa till sidans innehåll

"Gör det bättre själv om du kan!"

2018-10-24 11:52
Om praktiskt ledar- och föräldraskap i idrotten - en föreläsning med Johan Fallby.
  • Uppdaterad: 2018-10-24 11:52

Föräldrar är på många sätt en viktig del i idrotten, inte minst som tränare och ledare, men också som de personer som känner sitt barn bäst.

Under kvällen kommer Johan att ta upp frågor som berör både idrottsföräldrars och tränares beteende för att ge ett bra stöd till barn och ungdomar i idrotten. Ur praktiska teorier kommer han att gå igenom saker som både berör tränar- och föräldrarollen samt ger praktiska riktlinjer för dig i din idrottsvardag. Föreläsningen utgår från boken med samma namn.

När: Torsdag 22 november kl 18.00-20.30
Var: Östgötaporten, Norrköping
Anmälan: Via webbanmälan här senast 18/11 (länk)
Kontaktperson: Lollo Bladh, This is a mailto link
Kostnadsfritt. Bekostas av idrottslyftet

JOHAN FALLBY är en av Sveriges främsta experter inom idrottspsykologi och har
tidigare bland annat jobbat åt Svenska Fotbollförbundet med landslagen, spelar- och
tränarutbildning. Johan har gedigna akademiska meriter och även en bokgrundutbildning i KBT samt är också tidigare seniorlandslagsspelare i bordtennis. Dessutom har han skrivit flera böcker inom idrottspsykologi och ledarskap. Senast ”Gör det bättre själv om du kan!” - om föräldraskap i idrotten.

Han förekommer också i media kring idrottspsykologiska frågor, barn- ungdoms- samt elitidrott. På dessa teman föreläser Johan också runt om i Skandinavien samtidigt som han arbetar som idrottspsykologisk rådgivare för idrottsföreningar och idrottare i individuella samt lagidrotter.

De mest namnkunniga uppdragen genom åren har Johan haft för F.C. Köpenhamn, Sveriges Olympiska Kommitté, Svenska Fotbollförbundet, en rad specialidrottsförbund och individuellt både med tränare och idrottare i en rad idrotter. Johan har också Med professor Magnus Lindwall startat idrottspodden ”Wag the dog”.

Spara ner inbjudan som pdf här.

Skribent: Anneli Björkman
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Östergötland
Fastes gata 4
582 78 Linköping

Besöksadress:
Idrottens Hus, Linköping Arena
582 78 Linköping

Kontakt:
Tel: 010-476 50 00
E-post: This is a mailto link

Se all info