Hoppa till sidans innehåll

Sök våra kurser och utbildningar


Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Hur gör vi för att leda barn med ADHD?

Vad har brottaren Frank Andersson, simmaren Michael Phelps från USA och bandyspelaren Pelle Fosshaug gemensamt? Jo, de har alla berättat om hur det är att ha ADHD. Men hur gör vi som idrottsledare för att hjälpa barn med diagnoser? Nu finns chansen att gå på en föreläsning med de populära Ann Fristedt och Ariana Pizzignacco som pratar om att leda barn med speciella behov.
Kontaktperson: Madeleine Wibeck Datum: 2017-11-08 Plats: Idrottens hus, Linköping Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Grundtränarutbildning nivå 1 (GTU 1), Linköping

Utveckla dig i tränarskap och träningslära ihop med tränare inom andra idrotter.

Grundtränarutbildningen är för dig som har varit tränare ett tag. Du har redan gått någon grundutbildning. Du tycker det är kul och vill nu gå vidare och utvecklas i din tränar - och ledarroll. I GTU har du möjlighet att utveckla dig i tränarskap och träningslära tillsammans med idrottserfarna utbildare. Du möter och byter erfarenheter med tränare inom andra idrotter som befinner sig i motsvarande situation som du. GTU är en fortsättning och påbyggnad på Plattformen – barn och ungdom. 

Kontaktperson: Elisabeth Wiström, This is a mailto link Datum: 2017-11-18 - 2017-11-19 Plats: Idrottens Hus, Linköping Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt
 

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Östergötland
Fastes gata 4
582 78 Linköping

Besöksadress:
Idrottens Hus, Linköping Arena
582 78 Linköping

Kontakt:
Tel: 010-476 50 00
E-post: This is a mailto link

Se all info