Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsredovisning/Blanketter


Här nedan kan du hämta hem blanketterna för utskrift, påskrift och sedan skicka dem via vanlig post. 

Anmälningsblankett (pdf): Denna blankett använder du om du ska anmäla en lärgrupp, som pågår under en längre tid. När du lämnar in den får du en närvarolista så att närvaron på deltagarna kan föras på ett korrekt sätt.

Redovisningsblankett (pdf): Denna blankett använder du om ska redovisa en kurs, utvecklingsarbeteeller en lärgrupp som pågår under en kortare tid, ca 1-5 träffar (ex teoripass på lägerverksamhet).

Kultur-föreläsningsrapport (pdf): Denna blankett använder du för att redovisa en föreläsning eller ett kulturprogram, alltså den kulturverksamhet i föreningen som godkänts av en representant från SISU Idrottsutbildarna. På denna blankett redovisar du också en föreläsning. Glöm inte att alltid ta kontakt med din SISU-konsulent innan ni genomför kulturprogrammet!

Ifyllbar Redovisningsblankett (pdf): den här blanketten är densamma som ovan men denna kan du fylla i direkt på datorn, dock behöver du skriva ut den för att skriva på din namnteckning. Glöm ej att trycka på spara!

Har du några frågor om blanketterna får du gärna ringa till vår växel för vidare koppling på tel 010-476 50 00 eller till den konsulent på SISU som du har kontakt med.

Du kan också redovisa verksamheten digitalt i IdrottOnline.

Här kan du se filmen om våra Lärgrupper.

Uppdaterad: 25 APR 2017 11:57

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Östergötland
Fastes gata 4
582 78 Linköping

Besöksadress:
Idrottens Hus, Linköping Arena
582 78 Linköping

Kontakt:
Tel: 0104765000
E-post: This is a mailto link

Se all info